Božićno-novogodišnja čestitka načelnika Žepča

U povodu nastupajućeg blagdana Božića, ali i novogodišnjih praznika, Općinski načelnik Žepča Mato Zovko uputio je čestitku.

U čestitki navodi:

Drage Žepčanke i Žepčaci,

Zajedno smo prošli još jednu godinu, ispunjenu zajedništvom, suradnjom i postignućima. Hvala Bogu, 2023. godina je prije svega bila stabilna i radom ispunjena.

U duhu optimizma, solidarnosti i suradnje, postigli smo značajne rezultate u provedbi gospodarskih, infrastrukturnih i društveno-socijalnih projekata. Ovi uspjesi su rezultat predanosti, ali i vaše podrške. Radujem se daljnjem zajedničkom radu na izazovima koji stoje pred nama.

Uvažavanje i tolerancija neka ostaju temeljne vrijednosti koje nas čine snažnijim kao zajednicu. Vjerujem da ćemo nastaviti graditi moste suradnje i razumijevanja, čime ćemo unaprijediti kvalitetu života svih nas.

Neka radost Božića ispuni vaše domove toplinom, a sreću dijelite s obitelji i s ljudima dobre volje. Neka nadolazeća godina bude ispunjena nadom, radom, vjerom i novim prilikima. Svim Katolicima želim čestit Božić, te svima mirnu, sretnu i uspješnu Novu 2024. godinu!