Danas utakmice 21. kola Druge lige FBiH – Centar

Danas će biti odigrane utakmice vanrednog 21. kola Druge lige FBiH – Centar, a svi susreti počinju u terminu od 16:30 sati.

Momčad NK Žepče 1919 će na Gradskom stadionu ugostiti NK Kolina. Nogometaši Žepča su na tri domaće utakmice ove polusezone osvojili sedam bodova, a sigurno da će danas biti na pravom ispitu protiv drugoplasirane ekipe na tabeli.

Susret iz Žepča možete pratiti u direktnom prijenosu putem Facebook stranice našeg portala.

Uzbudljiv susret se očekuje i na Gradskom stadionu u Maglaju, a gdje će NK Moševac, koji je u ponedjeljak imenovao Senada Brkića kao novog trenera tima, ugostiti NK Bosna iz Visokog.

Na Gradskom stadionu u Zavidovićima NK Krivaja će ugostiti sastav FK Famos, dok će NK Natron gostovati u na Ilidži ekipi FK Mošćanica.

Prvoplasirani NK Čelik će na Bilinom Polju ugostiti NK Usora, dok je pred ekipom FK Borac gostovanje u Vitkovićima kod NK Azot. U Vogošći će FK Unis dočekati FK Baton, dok će NK Ilijaš biti domaćin protiv FK Rudar.

Podsjećamo, proljetni dio sezone je bio prolongiran za jednu sedmicu zbog niskih temperatura, stoga je za danas zakazano vanredno kolo kako bi sezona bila kompletirana u planiranom roku.