KK Orlovik pokrenuo akciju: Jedan kvadrat – jedan navijač

Nakon historijskog uspjeha i plasmana u košarkašku Premijer ligu BiH, KK Orlovik Nansi se susreo s velikim izazovom.

Naime, dvorana KŠC “Don Bosco” u Žepču, odnosno, parket dvorane ne zadovoljava propozicije Premijer lige BiH i FIBA standarde, stoga je potrebno isti prilagoditi.

Klub je pokrenuo akciju prikupljanja sredstava za kupovinu 612 kvadrata novog parketa, te pozvao građana da se uključe u akciju “Jedan kvadrat – jedan navijač” donacijom 100 KM za kupovinu parketa.

Košarkaški parket, novi semafor i FIBA koševi su glavni uslovi za igranje Premijer Lige BiH, a svoj doprinos u nastavku najljepše sportske priče našeg grada možete dati i Vi, naši vjerni navijači! Donacijom u iznosu 100KM, pomažete našem klubu obezbjediti neophodan košarkaški parket, sastavljen od 612 parket ploča, a Vaše ime će ostati upisano zlatnim slovima u historijskoj prvoligaškoj sezoni ponosa Žepča! Pokažimo još jednom složnost, pokažimo da smo grad košarke i nastavimo pisati historiju žepačkog sporta, ZAJEDNO!“, poručili su iz KK Orlovik.

Uplate za ovu akciju se sa naznakom za akciju “Jedan navijač – jedan kvadrat” vrše na račun kluba broj 1990510008032616 (Sparkasse Bank dd).

Za sve naše navijače iz inostranstva, koji žele dati doprinos akciji, omogućena je i uplata putem SWIFT-a:

SWIFT: GIBAATWG
SWIFT CODE: ABSBBA22 (Sparkasse Bank dd)
IBAN: BA39 1990 5100 0803 2616

KK “Orlovik” Žepče
Prva bb
72000 Bosna i Hercegovina
sa naznakom za akciju “Jedan navijač – jedan kvadrat”