Kompanija Caelesti traži radnike: CNC operater, zavarivači, brusači, lakireri

Metal Construction Fences Company Caelesti sa sjedištem u Zavidovićima objavila je oglase za prijem radnika u radni odnos na više pozicija.

Prvim oglasom se traži CNC operater na robotu za zavarivanje, a koji pored općih uslova propisanih Zakonom o radu treba da ispunjava i sljedeće uslove:

  • SSS
  • visoka razina preciznosti i pažnje na detalje
  • poznavanje teorije i prakse zavarivanja
  • spremnost na rad u timu i dobre komunikacije vještine
  • poznavanje izrade i čitanja tehničkih crteža

Za kandidate je osigurana stručna obuka od strane proizvođača robota, naknadna obuka i mentorstvo, rad u profesionalnom i dinamičnom okruženju, te redovna i stimulativna primanja uz stalni radni odnos.

Dodatne informacije kandidati mogu dobiti putem broja telefona 061 634 604, dok se prijave šalju na e-mail adresu [email protected] ili lično u prostorijama firme na adresi 35. divizije bb, 72220 Zavidovići. .

Drugim oglasom se traži veći broj izvršioca na pozicijama zavarivača, brusača te farbari/lakireri, zbog povećanog obima proizvodnje na području Evrope, a naročito Italije i Austrije,

Zavarivači će biti angažovani u poslovima zavarivanja postupcima, a brusači na brusenju metalnih konstrukcija, dok će iste farbati i polirati kandidati koji budu primljeni na poziciju lakirera.

Prijave se također šalju putem e-mail adresu [email protected] ili u prostorijama firme.