Mirsad Hasković, otac dva sinčića, treba našu pomoć kako bi dobio bitku života

Našem portalu obratila se Ilda Hasković iz Sarajeva, nezaposlena magistrica prava, supruga Mirsada koji se već dvije i po godine bori sa karcinomom debelog crijeva sa metastazama na jetri.

Ilda je porijeklom iz Tutina, a Mirsad iz Bijelog Polja. Imaju dva sina, od tri i pet godina. Tridesetsedmogodišnji Mirsad je zbog bolesti već godinu i po na bolovanju, a njegova supruga traži posao.

Liječio se u Sarajevu gdje je primao terapije dvije i po godine. Porodica Hasković je potrošila sve svoje izvore sredstava na liječenje, a do izlječenja im predstoji još dug put.

Naime, Mirsadovo stanje se pogoršalo i trenutno se nalazi u Turskoj. U Istanbulu su mu obavljeni pregledi i hitno je operisan. Ugrađena mu je privremena stoma, a sada mu slijedi oporavak kako bi mogao nastaviti sa zračenjima i daljnjom borbom za život.

Porodici Hasković potrebna značajna finansijska sredstva za zračenje, terapiju, operacije, kontrole, preglede, karte i smještaj.

Dijagnoza je izuzetno ozbiljna, potrebno je dugo liječenje da bi se Mirsadov život vratio koliko-toliko u normalu. Svaka pomoć ovoj porodici je dobrodošla.

Pomozimo Mirsadu da dobije bitku života i da bude tu za svoje sinove. Ukoliko i Vi želite da donirate svoja sredstva, možete to učiniti na neki od sljedećih računa:

Uplate iz BIH:
Račun: 1613000017500213
Mirsad Hasković
Raiffeisen bank

Devizni račun/ Uplata iz inostranstva:
IBAN: BA39163000017500213
SWIFT: RZBABA2S

Kontakt telefoni: 061/519-894 i 060/348-56-26