Mladi iz Zavidovića žele graditi sportsko-rekreativni centar – Potrebna im je vaša pomoć

Grupa zavidovićke omladine iz naselja Krivaja i okolnih mjesta je u nedostatku sportsko-rekreativnih sadržaja odlučila se na odvažan i hvale vrijedan čin, a to je je izgradnja sportsko-rekreativnog centra u Krivaji.

Sportsko rekreativni centar u Krivaji bi bio izgrađen preko puta obližnje džamije (kod mosta), a u svom sastavu bi imao raznoliki sadržaj i predstavljao bi jedno svojevrsnu izletišnu atrakciju s dječjim parkom, klupama za odmor, roštiljima, poligonom za nogomet, košarku i drugim mogućnostima.

Napravljen je inicijalni odbor kojeg čine koordinatori i mladići iz ovog naselja kao i ljudi iz inostranstva, a pripremljen je i 3D prikaz idejnog rješenja projekta.

Za realizaciju projekta je potrebno 100.000 KM, a već su se počeli javljati prvi donatori za koje je osigurana o potvrda o donaciji.

Veoma nam je važno da svi koji mogu i žele, svako u skladu sa svojim mogućnostima, uključe i podrže u realizaciji ovog jako lijepog i korisnog projekta, za populaciju svih uzrasta, uplaćivanjem novčanih sredstava nekome od koordinatora, poručili su inicijatori ove ideje.

Ukoliko želite dati svoj doprinos možete ih kontaktirati putem Facebook profila ili putem telefona na broj 061 462 231. Također, od sinoć je moguće donirati i online putem GoFundMe platforme na ovom linku.