Amer Marušić

Mladi muzičar iz Zavidovića Amer Marušić predstavio pjesmu “Sjećanja”

Mladi muzičar iz Zavidovića Amer Marušić večeras je predstavio svoju drugu pjesmu pod naslovom “Sjećanja”.

Poslije njegovog muzičkog prvijenca “Ako me poželiš” koji je premijerno predstavio javnosti u oktobru odlučio se i za snimanje druge pjesme, a u planu je i snimanje albuma.

Prošli projekat i moje prvo djela, a koje smo završili uz poruku da je to jedan početak a da je dug put ispred mene. Poklopile su se sve karte, otvorila se mnoga vrata i prilike da se realizuje novi projekat pod nazivom Sjećanja“, kazao je Amer Marušić za Z Portal, te dodao: “Neko sam ko u životu sve radi skromno pa sam odlučio da idem korak po korak naprijed. Nakon realizovanog projekta Ako me poželiš, koji je zaista prošao i bolje nego što sam očekivao, odlučio sam da napišem novi tekst”.

Pjesma je snimljena u studiju Megaton, u aranžmanu Miralema Slipića. Za ovu pjesmu je snimljen i spot u produkciji Golden Screen, dok je glavni sponzor projekta Centar za kulturu Zavidovići.

U planu je već nova pjesma, tačnije cijeli album koji će se sastojati od 10 pjesama“, dodao je za kraj Amer Marušić. Pjesmu “Sjećanja” možete poslušati u nastavku.