Naredne sedmice početak Zenica Summer Fest

Od 4. do 14. augusta grad Zenica će biti domaćin 6. ljetnog festivala “Zenica Summer Fest”, a organizator je i ove godine pripremio odličnu zabavu.

Zenica Summer Fest powered by BINGO, u organizaciji Gradske uprave Zenica i tehničkoj realizaciji Javnog preduzeća Radio-televizija Zenica

Ljeto uvijek donosi dobru zabavu, a ako se prisjetimo proteklih pet izdanja festivala, Zenica je omogućila mnogo zabave u okviru desetodnevnog programa, tako da možemo sa sigurnošću reći da nas isto očekuje i ove godine obzirom da je pripremljeno oko 30 programskih aktivnosti i sadržaja tokom 10 festivalskih dana.

Svečana ceremonija otvaranja Zenica Summer Festa održat će se na Kamberović polju tradicionalnom Motorijadom, ali i koncertom popularnog Van Gogha.

Ostale večeri će gosti zabavljati estradne zvijezde poput Džejle Ramović, Antonije Čerkez, Nikole Rokvića, Ermina Redžića, Deniala Ahmetovića, Jelene Rozge, Zlatana Karića, Peđe Jovanovića i Kenana Derviševića.

Od šestog izdanja Zenica Summer Fest powered by BINGO ne trebate očekivati ništa drugo osim spektakla! Najljepša zenička ljetna priča oživjet će Grad u ritmu muzike za ples, vrućom ljetnom atmosferom i zabavnim druženjem za sve! Dobrodošli, poručuju organizatori.

Autor: Džejlana Šušić