Nogometaši Krivaje gosti u Vitkovićima

Nakon uvjerljive pobjede protiv Rudara iz Breze u prošlom kolu nogometaše Krivaje ovog vikenda očekuje dug put i gostovanje u Vitkovićima kod ekipe NK Azot u susretu 18. kola Druge lige FBiH – Centar.

NK Krivaja je u proljetnom dijelu sezone upisao po jedan poraz i pobjedu, no ekipa Damira Sirovice i dalje vjeruje da zaostatak od sedam bodova za vodećim Borcem, odnosno, šest za drugoplasiranim Famosom nije nedostižan, te su i ovaj put bez obzira na gostujući teren pod imperativom pobjede.

S druge strane Azot je trenutno na 12. mjestu s 21 osvojenim bodom i nalaze se u sigurnoj zoni bez velikih ambicija i šansi za vrh tabele.

U susretu koji se igrao u prvom dijelu sezone Krivaja je savladala Azot u Zavidovićima sa sigurnih 3:0, pa i ekipa iz Vitkovića ima motiva za revanš i razloga da pruži dobru partiju.

Susret je na rasporedu u nedjelju s početkom u 15 sati, a bez obzira što se radi o dalekom gostovanju Z Portal će nastojati da i ovog puta putem svoje Facebook stranice osigura uživo prijenos utakmice.