Obavijest Općine Zavidovići o održavanju javnih rasprava

Općina Zavidovići je putem svoje internet stranice objavila dva poziva za javne rasprave, a shodno raspravama i usvojenim zaključcima Općinskog vijeća Zavidovići na 2. sjednici održanoj dana 26. februara 2021. godine.

Riječ je o javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o usvajanju planova potecijalnih projekata javno-privatnog partnerstva sa dokumentima Srednjoročni plan potencijalnih projekata javno-privatnog partnerstva za period 2021-2023. godina i Plan potencijalnih projekata javno-privatnog partnerstva za 2021. godinu, te o javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o usvajanju Strategije razvoja održive urbane mobilnosti općine Zavidovići sa dokumentom Strategija razvoja održive urbane mobilnosti općine Zavidovići za period 2021-2027. godine.

Služba za upravu ekonomskih poslova i poduzetništva organizuje javne rasprave koja će se održati:

  • 16.3.2021. godine u 11 sati u Velikoj sali Općine Zavidovići, a Nacrtu Odluke o usvajanju planova potecijalnih projekata javno-privatnog partnerstva sa dokumentima Srednjoročni plan potencijalnih projekata javno-privatnog partnerstva za period 2021-2023. godina i Plan potencijalnih projekata javno-privatnog partnerstva za 2021. godinu,
  • te 26.3.2021. (petak) godine u 11 sati u Velikoj sali Općine Zavidovići, a o Nacrtu Odluke o usvajanju Strategije razvoja održive urbane mobilnosti općine Zavidovići sa dokumentom Strategija razvoja održive urbane mobilnosti općine Zavidovići za period 2021-2027. godine.

Sastanci će se održati uz pridržavanje svih propisanih higijensko-epidemioloških mjera, uz obavezno nošenje maske i održavanje fizičke distance. Radi adekvatne organizacije, a u cilju poštivanja navedenih mjera, broj učesnika će biti ograničen na 20, te organizatori mole zainteresovane da svoj dolazak obavezno potvrde na broj: 032/206-747 ili u kancelariji 310 u zgradi Općine Zavidovići.

Više informacija, kao i potrebnu dokumentaciju možete pročitati na slijedećim poveznicama: