Općinski načelnik Žepča u posjetu primio gradonačelnika Grada Kutjevo

Danas je u posjeti Općini Žepče boravio Josip Budimir, Gradonačelnik Grada Kutjevo iz Republike Hrvatske, a koga je u službenu posjetu primio Općinski načelnik Žepča Mato Zovko.

Povod posjeta je prijateljski nogometni susret između NK Žepče 1919 i NK Kutjevo, koji će biti odigran Žepču u subotu s početkom u 15 sati.

Sastanku su još prisustovali pomoćnik Općinskog načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić, predsjednik nogometnog kluba NK Žepče 1919 Ivo Tadić i predsjednik MZ Lug-Brankovići Robert Bošnjak.

Općinski načelnik se zahvalio gostima na dolasku, te predstavio rad Općine Žepče, kao i projekte koje Općina provodi posljednjih godina.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnim temama poput toga kako zadržati mlade ljude i ublažiti odlazak, osigurati radna mjesta, kao i zadovoljstvo životom u malim mjestima, a osim načelničkih mandata i razovora o radu u jedinicama lokalne samouprave.

Gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir je i igrač NK Kutjevo, te će sutra i nastupiti u prijateljskoj utakmici, a gronačelnik je postao 2014. godine sa tada tek 25 godina, kada je bio najmlađi gradonačelnik u Republici Hrvatskoj, a prošle godine je po treći put osvojio mandat.