Petomjesečni Hasan iz Zavidovića treba pomoć dobrih ljudi

Humanitarno udruženje DHD je bilo u posjeti kod teško bolesnog Hasana Ajšića u Zavidovićima. Hasan ima pet mjeseci i teži svega četiri kilograma.

Od rođenja je četiri mjeseca ležao u bolnici i imao je više operacija. U Beogradu su mu operisali srce i ugradili mu pejsmeker. Hasan hitno mora i na operaciju očiju u Sarajevo i na različite pretrage i preglede u Beograd.

Porodica više nije u mogućnosti da može sama pokriva sve troškove, a otac malog dječaka je trenutno na bolovanju i hitno mora i on na operaciju kičme. Porodica je danas ostala i bez hrane u kući, a također imaju još jednog sina od tri godine.

Porodica apeluje na sve dobre ljude koji su u mogućnosti da ih pomognu finansijski za stalne troškove prijevoza koje imaju do Sarajeva i Beograda. Mole sve dobre ljude koji imaju viška hrane, pelena i Aptamil hrane za djecu da ih i po tom pitanju pomognu.

Svi koji želite pomoći ovu porodicu to možete učiniti isključivo lično, oni se nalaze u Vozući kod Zavidovića i njihov broj telefona je +387 61 466 686.