Počela prodaja ulaznica za koncert Neše Galije u Zavidovićima

U Zavidovićima će 29. septembra u organizaciji JU “Kulturno-sportski centar” Zavidovići biti održan koncert regionalno poznatog muzičara Neše Galije.

Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija, jedan je od najpoznatijih muzičara na našim prostorima već nekoliko decenija, a sada će nakon više od šest godina ponovo nastupiti u Zavidovićima.

Koliko je jedan grad u nekoj zabiti on je sačuvao zahvaljujući upravo toj zabiti reflekse vremena koje je najplodonosnije u civilizacijskim vrijednostima. I nisu popušili priču modernizma koji nema nikakvu estetsku vrijednost. I onda kada mi dođemo u Zavidoviće i slična mjesta mi vidimo ono vrijeme koje odzvanja u nekadašnjim najboljim danima ove naše civilizacije koja je bila na vrhuncu“, rekao je Neša nakon koncerta u Zavidovićima održanog u oktobru 2016. godine.

U razmaku nešto većem od pola godine, Galija je tada u Zavidovićima u dva navrata pjevao neke od svojih mega popularnih hitova, kao što su Da li si spavalaDodirni meKotor, Možda sam lud i druge tekstove drage mnogim generacijama.

Sada će ponovo zavidovićki ljubitelji roka zahvaljujući KSC Zavidovići imati priliku da narednog petka ponovo prisustvuju ovom koncertu, a za koji je prodaja ulaznica po cijeni od 15 KM počela ove sedmice.

Ulaznice se mogu kupiti u kancelariji ustanove svakim radnim danom od 8 do 15 sati, kao i rezervisati putem Facebook i Instagram profila ili pozivom na broj 032/879-096.