Potpisan ugovor o završnim radovima na školskoj dvorani u Željeznom Polju

Jučer su Općinski načelnik Žepča Mato Zovko i izvođač radova, direktor poduzeća Hunes d.o.o. Žepče, Nesib Husičić potpisali ugovor o izvođenju zanatskih radova na uređenju svlačionica školske dvorane OŠ „Abdulvehab Ilhamija“ Željezno Polje.

Potpisivanjem ugovora o unutarnjem uređenju i uređenju svlačionica, radovi na školskoj dvorani u Željeznom Polju se privode kraju. Do sada je u izgradnju uloženo 803.000 KM.

Vrijednost današnjeg potpisanog ugovora iznosi 89.004,09 KM. Sredstva za uređenje svlačionica je osiguralo Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona. Uz pomenuti potpisani ugovor, vrijednost ukupno uloženih sredstava iznosi 892.000 KM.

Gradnja dvorane je započeta 2020. i trajala je nepune četiri godine. U 2021. godini u OŠ “Abdulvehab Ilhamija” je izgrađena i nova kotlovnica u vrijednosti od 50.000 KM, čime su osigurani bolji infrastrukturni uvjeti za izvođenje nastave, a zahvaljujući velikom projektu nove sportske dvorane, ispunjeni su preduvjeti za izvođenje kvalitetne nastave tjelesnog odgoja. Dvorana će također služiti i za ostale izvannastavne sportske i druge aktivnosti.