PRAVILA PRIVATNOSTI

Ova Pravila o zaštiti privatnosti opisuju kako prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo vaše podatke, uključujući i osobne podatke, u vezi s vašim pristupom i korištenjem Z Portala.

Naše usluge ponekad sadrže linkove na usluge drugih kompanija. Te kompanije imaju vlastita pravila o zaštiti privatnosti i korištenju kolačića, stoga imajte na umu da će informacije koje na taj način dajete, biti regulisane njihovim pravilima. Svakako provjerite i njihova pravila o zaštiti privatnosti, kako biste znali kako će upotrebljavati vaše podatke.

Informacije o geografskoj lokaciji – kada koristite određene usluge Z Portala, možemo prikupiti informacije o vašoj preciznoj ili približnoj lokaciji, kako je ona određena podacima poput vaše IP adrese ili GPS-a mobilnog uređaja. Većina mobilnih uređaja omogućuje vam da upravljate ili onemogućite upotrebu usluga lokacije za aplikacije, u izborniku postavki uređaja. 

Informacije o načinu korištenja Z Portala – prikupljamo informacije o vašim interakcijama putem Z Portala, kao što su stranice ili sadržaj koji pregledavate, pretraživanja za ispis i druge radnje na Z Portali.

Zapisnik podataka i podataka o uređaju – automatski prikupljamo podatke o zapisima i podatke o uređaju, kada pristupate i koristite Z Portalu, čak i ako niste otvorili korisnički račun ili niste prijavljeni. Ti podaci uključuju, između ostalog, pojedinosti o tome kako ste koristili Z Portal (uključujući korištenje linkova na web stranice odnosno aplikacije trećih strana), IP adresu (numerički kod za identificiranje vašeg uređaja koji može sadržati informacije o zemlji, regionu, gradu i adresi na kojoj se nalazite), datume i vremena pristupa, podatke o hardveru i softveru, informacije o uređaju, jedinstvene identifikatore i podatke o kolačićima.

Kolačići i slične tehnologije – koristimo kolačiće i druge slične tehnologije, a u svrhe boljeg razumijevanja vaših interesa i preferencija, poboljšanja i razvoja Z Portala, mjerenja i poboljšanja oglašavanja i marketinga, stvaranja i održavanja pouzdane i sigurnije okoline te sa svrhom ostvarivanja naših pravnih i zakonskih obveza