Prvo i treće mjesto za Zavidovićane na nagradnom konkursu ”Učinio/la sam dobro djelo”

Jučer je u Muftijstvu zeničkom organiziran prijem i dodjela nagrada pobjednicima izbora najboljeg video klipa na temu ”Učinio/la sam dobro djelo”, koji je Muftijstvo zeničko, Odjel za brak i porodicu u okviru ramazanskih aktivnosti organiziralo na svom zvaničnom Facebook profilu.

Nagrade pobjednicima uručili su muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević, direktor BH Telecoma Direkcija Zenica mr. Namir Škaljo i Mevlida Adilović koordinatorica Odjela za brak i porodicu Muftijstva zeničkog.

Prvu nagradu – tablet LENOVO Tab M10 osvojio je Rijad Sinanović iz Zavidovića, drugu nagradu – mobitel Samsung Galaxy A11 osvojila je Iman Karač iz Zenica, a treću nagradu – 200 KM ULTRA dopune osvojila je Lamija Džinić iz Zavidovića.

Nagrade za prvo i treće mjesto obezbijedio je BH Telecom, dok je nagradu za drugo mjesto obezbijedilo Muftijstvo zeničko.

Koristimo priliku da se još jednom zahvalimo svim učesnicima izbora najboljeg video klipa na temu ”Učinio/la sam dobro djelo”, kao i svima onima koji su svojim glasovima (lajkovima) podržali ovaj projekat, poručili su organizatori.