Rukometaši Krivaje sutra protiv aktuelnog prvaka BiH

U okviru 5. kola rukometne BH Telecom Premijer lige sutra će u Gradskoj dvorani u Zavidovićima ekipa RK Krivaja ugostiti RK Borac m:tel.

Rukometaši Krivaje su u dosadašnjem toku sezone upisali dvije pobjede i dva poraza, a oba trijumfa su stigla na domaćem terenu, te je sigurno da će rukometaši Ivana Divkovića pokušati zadržati maksimalan učinak kod kuće i uz pomoć zavidovićke publike iznenaditi aktuelnog prvaka BiH.

Banjalučani sezonu nisu otvorili vjerovatno na način na koji su se nadali, obzirom da su pored domaćih pobjeda protiv Vogošće i Iskre upisali dva poraza, a na neugodnim gostovanjima u Ljubuškom protiv Izviđača, odnosno, u Trebinju kod Leotara.

Zasigurno da će i gostovanje u Zavidovićima biti još jedan težak meč za rukometaše Borca, a da li će bodovi na kraju ostati u Zavidovićima ostaje da vidim u susretu koji se igra sutra s početkom u 20 sati.

Ulaznice za ovaj susret već su nekoliko dana u prodaji, a cijena iznosi 5 KM. Za sve koji nisu u mogućnosti prisustvovati ovom meču osiguran je direktan prijenos putem Facebook stranice Z Portala.