U subotu sajamska izložba “Lokalni zavidovićki proizvod”

U subotu 8. jula u Zavidovićima će biti upriličena nova sajamska izložba “Lokalni zavidovićki proizvod”, a s početkom u 8 sati.

Ova izložba ima za cilj promovisati i podržati domaće proizvođače i njihove proizvode, a posjetioci će se na na izložbi imati priliku upoznati se s širokim spektrom proizvoda koji su proizvedeni na lokalnom području.

Od svježe ubranih voća i povrća, preko domaćih proizvoda, pa sve do unikatnih ručno izrađenih predmeta i suvenira, ova izložba će vam pružiti jedinstvenu priliku da podržite lokalnu zajednicu i istovremeno uživate u vrhunskim proizvodima koje ona nudi, poručuju iz Razvojne agencije Zavidovići (RAZ), nosioca ovog projekta.

Osim toga, gosti će imati priliku degustirati i domaći gasto stol sa raznovrsnom ponudom te družiti se s lokalnim proizvođačima, čuti njihove priče i saznati više o njihovom radu i procesu stvaranja tih proizvoda.

Pozivamo vas da dođete sa svojim obiteljima, prijateljima i voljenima te provedete nezaboravan dan na ovoj izložbi. Budite sigurni da ćete pronaći nešto posebno za sebe ili da pružite podršku lokalnoj zajednici kupovinom njenih proizvoda, poručuju organizatori.

Izložba “Lokalni Zavidovićki Proizvod” održat će se na šetalištu pored hotel Kristal s početkom u 8 sati.