Zahuktala zavidovićka Crvena lokomotiva dočekuje Pobjedu iz Tešanjke

NK Krivaja iz Zavidovića sutra će na Gradskom stadionu u Zavidovićima u susretu 21. kola Druge lige FBiH – Centar ugostiti NK Pobjeda iz Tešanjke.

Crvena lokomotiva iz Zavidovića je nanizala četiri pobjede, a peta u nizu je jedina opcija i za susret protiv Pobjede. Nogometaši Krivaje su četiri boda udaljeni od prvog mjesta, pa u svaku utakmicu ulaze pod imperativom pobjede.

S druge strane ekipa iz Tešanjke je do nedavno bila prikovana za dno tabele, a onda je u prošlom kolu napravila podvig i savladala lidera na tabeli ekipu Borca. Igrači Pobjede sada imaju 12 bodova i nalaze se na pretposljednjem mjestu, no motivisani pobjedom iz prošle utakmice žele doći do vitalnih bodova u borbi za opstanak.

U prvom susretu ove sezone Krivaja je slavila u Tešanjci s uvjerljivih 4:0 i neupitno je da nogometaši iz Zavidovića i u ovaj dvoboj ulaze s ulogom favorita.

Utakmica je zakazana za sutra, s početkom u 16:30, a kao i sve dosadašnje utakmice NK Krivaja u ovoj polusezoni i sutrašnju ćete moći pratiti putem Facebook stranice ZPortal.ba.