Župa Žepče pobjednik Božićnog malonogometnog tunira

Večeras je u dvorani KŠC “Don Bosco” u Žepču odigrana završnica Božićnog malonogometnog turnira Žepče 2023, a trofej pobjednika je odbranila momčad Župa Žepče.

Tradicionalno, turnir je bio humanitarnog karaktera, a ovogodišnji prihod s turnira u cijelosti će biti usmjeren za liječenje Ane Sarajlić iz Žepča, koja treba na liječenje u Njemačku.

Tokom večerašnjeg programa, prvo su odigrane utakmice za treće mjesto. U kategoriji veterana bronza je pripala momčadi KŠC Don Bosco, a koja je sa 2:1 bila bolja od sastava Top Clean.

U seniorskoj konkurenciji, Papratnica je bila uvjerljiva u meču za treće mjesto, a sastav Papratnice je sa 4:0 savladala ekipu PSG.

Zanimljivo finale veterane je poslužilo kao uvertira u finale seniore, a zlatno odličje u veteranskoj konkurenciji je pripalo momčadi DC Fair Play, koja je sa 3:0 nadigrala Kumove.

U konačnici, trofej pobjednika Božićnog malonogometnog turnira Žepče 2023 u seniorskoj konkurenciji je pripao momčadi Župa Žepče, koja je imala vodstvo u finalnom meču rezultatom 1:0 kada je ekipa Župa Novi Šeher odlučila napustiti meč.

Kada je riječ o priznanjima, najbolji strijelac i igrač turnira kod veterana je Senaid Halilović, a najbolji golman Branko Jukić.

Najbolji strijelac turnira kod seniora je Igor Rašić iz pobjedničkog tima, a iz drugoplasirane ekipe dolaze najbolji igrač Marin Filipović i golman Matej Banović.